Fjalar! Annonsere Emnekatalog! Nyheter!
 - infosenter
   
   
 Informasjon  - Retningslinjer for datalagring.

- Personvern
 - Datalagring
 - Tjenestebetingelser
 - Kontakt

- Annonsenettverk
 - Tredjeparts annonser
 - Bruker Fjalar Cookies?

 

Kontoinformasjon

 • Når du registrerer deg hos Sydvest Media SA eller sender inn informasjon til Sydvest Media SA vil det rutinemessig bli laget en midlertidig kopi av informasjonen for å hindre tilfeldig tap som følge av datafeil eller menneskelig svikt.
   
 • Sydvest Media SA holder din kontoinformasjon aktiv i våre brukerregistreringsdatabaser slik at du får øyeblikkelig tilgang til dine personlige innstillinger hver gang du besøker et av Sydvest Media SA sine sider.
   
 • Hvis du ber Sydvest Media SA om å slette din konto, vil din konto som regel bli deaktivert og deretter slettet fra brukerregistreringsdatabasen etter om lag 90 dager. Denne forsinkelsen er nødvendig for å hindre brukere fra å ta del i urettmessige handlinger.
   
 • Vennligst noter at all informasjon vi har kopiert kan forbli lagret i (back-up) arkivet en viss tid etter at du har bedt om sletting av informasjonen. Dette kan være tilfelle selv om ikke noe av din informasjon blir liggende i våre aktive brukerdatabaser.
   

Dataspeil

Sydvest Media SA har laget speil (eksakte reproduksjoner/duplikater) av vårt nettsted på flere servere. Speilene inneholder programvaren som driver våre tjenester, brukerkontoinformasjonen til våre brukere, og alt annet som trengs for å holde våre sider gående.

Vi gjør dette for at mennesker som geografisk sett befinner seg langt unna, raskt kan bruke vårt nettsted. Vår bruk av speil gjør det lettere og raskere for deg å få tilgang til Sydvest Media SA sine sider.

 • Endringer du gjør i din kontoinformasjon, herunder rettelser, sletting, etc., trer ikke umiddelbart i kraft på informasjonen som er lagret i våre speil.


Servere

 • Sydvest Media SA sine datamaskiner (omtalt som "servere") som sender deg websider og annonsebannere, behandler og lagrer store mengder med informasjon hver dag. Disse dataarkivene kalles "loggfiler".

 •  
 • Loggfiler brukes til analyse, forskning, kontroll og andre formål, som beskrevet ovenfor. Etter at denne informasjonen er benyttet blir den lagret og er ikke lett tilgjengelig for andre. Inntil informasjonen er lagret vil din ID bli værende i loggfilene til våre aktive servere.
   
   
 Personvern | Tjenestevilkår | Annonsenettverk
 

Copyright  2000 - 2019 Sydvest Media SA Nygård, NO 5378 KLOKKARVIK Org. nr Norge 986 741 232